Nieuwsberichten

1 2 > »
Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels b... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsa... lees verder »

Paraffine therapie - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Paraffine therapie

Paraffine therapie: Zijn je handen droog? Knapt de huid op je vingers? Leidt een droge huid tot ongemak en pijn? Of zijn je handen bedekt met kleine ... lees verder »

Verjaardag - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Verjaardag

Jarig ?! Elke klant krijgt voor haar verjaardag KORTING. Hiervoor moet je een afspraak hebben 1 week voor of na je verjaardag. Kom naar de afspraak m... lees verder »

Cadeaubon

Cadeaubon Het mooiste cadeau voor 5 december, kerst of een verjaardag is om je vrouw, dochter, moeder of vriendin te zien stralen omdat ze van die mo... lees verder »

Gellak verwijderen - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Gellak verwijderen

Wat is beter: gellak verwijderen met een nagelfrees of weken (soak off ) met aceton? De laatste jaren zijn we steeds meer op de lange termijn aan het... lees verder »

Nu ook gellak voor uw teennagels - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Nu ook gellak voor uw teennagels

Teennagels met gellak Vanaf 1 oktober kunt u ook bij ons terecht voor uw teennagels. Naast de handen verdienen ook uw tenen de nodige aandacht, dus w... lees verder »

Is gellak slecht voor je nagels? - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Is gellak slecht voor je nagels?

Is gellak slecht voor je nagels? Gellak is een redding voor vrouwen die letterlijk geen tijd hebben voor een dagelijkse manicure. Veel vrouwen denken... lees verder »

Hoe kun je de gellak langer mooi houden... - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Hoe kun je de gellak langer mooi houden...

De gellak blijft gemiddeld 2-3 weken mooi. Maar soms wordt de bovenste laag gellak troebel of verandert van kleur. Hier een paar tips om de kleur en g... lees verder »

Nagels laten groeien - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Nagels laten groeien

Nagels laten groeien ... Een terugkomend probleem voor vrouwen is vaak hoe je je nagels kunt laten groeien. Natuurlijke nagels breken vaak los en gro... lees verder »

1 2 > »
Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »