Nagels laten groeien

Nagels laten groeien Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Nagels laten groeien ...

Een terugkomend probleem voor vrouwen is vaak hoe je je nagels kunt laten groeien. Natuurlijke nagels breken vaak los en groeien vaak niet tot de gewenste lengte. Wat te doen als je je natuurlijke nagels wilt laten groeien.

De belangrijkste voorwaarde voor mooie nagels is een uitgebalanceerd dieet met voldoende vitamines. Een tekort aan voedingsstoffen veroorzaakt broosheid, gelaagdheid en andere problemen.

Vitamine A is het belangrijkste antwoord op de vraag hoe je jouw nagels heel snel kunt laten groeien. Deze vitamine van groei zit in wortelen, pompoen en paprika.

Vitamine B - helpt de nagels te versterken. Zie je witte strepen op de nagelplaat? Ze ontstaan vanwege een tekort aan B-vitaminen. Om dit te voorkomen; eet appels, kool en andere soorten verse groene groenten.

Vitamine C - verantwoordelijk voor de mooie kleur en gelijkmatigheid van de nagelplaat. Deze vind je met name in citrusvruchten en bessen.

Vitamine E - gebrek hieraan maakt de nagels droog en dof. Je vindt het in noten en plantaardige oliën.

Vitamine D - is verantwoordelijk voor de sterkte en normale opname van calcium. Deze vitamines krijg je van de zon. Het advies is om vaker naar buiten te gaan.

Meer zorg
Het is erg belangrijk om tijdig voor uw handen te zorgen, een manicure te doen, de scherpe hoeken weg te halen. Creëer de juiste vorm voor de nagel.

Bescherming
Een goede bescherming tegen broze nagels is een gellak. Dit is een praktisch en eenvoudig middel dat voorkomt dat de nagel barst en deze dus open slaat.

Baden voor nagelgroei
Bijvoorbeeld met zeezout. Voor dit bad heb je twee glazen water nodig op kamertemperatuur, 15 gram zeezout en een paar druppels jodium. Bereid de oplossing voor en doe de vingertoppen erin gedurende 10-15 minuten. Was vervolgens uw handen met warm water en breng een voedende crème aan. U kunt de procedure twee keer per week herhalen.

Be unique...

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Gellak verwijderen - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Gellak verwijderen

Wat is beter: gellak verwijderen met een nagelfrees of weken (soak off ) met aceton? De laatste jaren zijn we steeds meer op de lange termijn aan het denken wat de beste methode is om gellak van de n... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »

Contact via Whatsapp