Paraffine therapie

Paraffine therapie Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Paraffine therapie:

Zijn je handen droog? Knapt de huid op je vingers? Leidt een droge huid tot ongemak en pijn? Of zijn je handen bedekt met kleine rimpels? Er is een manier om deze problemen op te lossen....paraffine therapie.
Na de eerste behandeling ziet u het resultaat. Uw handen worden nat en zacht en in de loop van de therapie zult u in staat zijn om een ​​verjongde huid te zien en een lange tijd van uw droge en gebarsten huid af te komen. Paraffinetherapie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor 20 jaar en ouder.

Hoe werkt een paraffine therapie?

Eerst worden de handen schoongemaakt. Vervolgens wordt een speciale vochtinbrengende crème of olie aangebracht die zorgvuldig is geselecteerd op de individualiteit van de huid van de hand. Daarna dompelen we de handen een paar seconden in het bad met warme paraffine. De paraffine verhardt onmiddellijk en houdt de warmte van de huid vast, waardoor de crème beter kan worden geabsorbeerd. De paraffine blijft ca. 10 minuten op de handen. Vervolgens worden de handen schoon gemaakt van de paraffine en kunt u genieten van het resultaat.

Paraffine therapie: vanaf nu in onze salon.

©️ Deze tekst is geschreven door en voor WoW Beauty en kan niet vrijelijk worden gekopieerd.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • Paraffine therapie Nagelstudio WoW Beauty Winschoten
  • Paraffine therapie Nagelstudio WoW Beauty Winschoten
Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »