Gellak

Gellak

Gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Gellak is een moderne combinatie van een nagelcoating die gel en lak combineert. Het wordt gebruikt als een conventionele vernis, maar het behoudt de duurzaamheid van de gelcoating.

Gellak is geliefd bij vrouwen, omdat het ongeveer 2-3 weken op de nagels blijft zitten. Het oppervlak breekt niet, verliest geen kleur en geeft geen nieuwe glans. Als de gellak moet worden verwijderd dan is dit omdat een deel van de nagel die vanaf de bodem groeit, in het oog valt.

Technologie van toepassing.

De procedure duurt minstens 30 minuten. Dit is het geval wanneer een coating in één kleur wordt gebruikt. Als u meerkleuren wilt toepassen, een jas wilt maken, een patroon wilt maken, stenen of pailletten wilt bevestigen, duurt het proces ongeveer een uur (plus of minus 20 minuten).

U kunt vooraf een (kleine) manicure doen. De nagelplaat wordt mooi gemaakt, de nagelriem wordt verwijderd en de nagels krijgen de juiste vorm. Daarna moeten de nagels wel grondig worden gedroogd en behandeld met een dehydrator. De nagelplaat moet grondig worden ontvet, behandeld met een ontsmettingsmiddel.

Het bovenste gedeelte van de nagel wordt met behulp van een nagelvijl in de gekozen vorm gemaakt. Vervolgens wordt het bovenste deel van de nagelplaat wordt behandeld met een blokvijl om de hechting van de gellak aan de nagel te garanderen.

De basis wordt heel dun aangebracht en vervolgens worden de nagels gedroogd onder een UV-lamp.

Daarna wordt de gellak aangebracht. Gellak wordt aangebracht op nagels van elke lengte - kort, medium en lang.

De bovenste (laatste) laag voltooit de aanbrenging van de gelcoating. De houder wordt op het gehele oppervlak van de nagel aangebracht, inclusief het eindgedeelte. De toplaag wordt daarna ook gedroogd onder een UV-lamp.

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »