Cadeaubon

Cadeaubon

Cadeaubon - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Zoekt u een mooi geschenk voor uw collega, werknemer, uw partner of een vriend voor speciale dagen, dan is onze cadeaubon de juiste keuze.

Een cadeaubon geeft de mensen om wie u geeft het gevoel dat ze er mooi uitzien. Geef ze de mogelijkheid om stress te vergeten en zichzelf onder te dompelen in een wereld van schoonheid en comfort. Het is altijd leuk om iets cadeau te krijgen. Het geven van cadeaus die iemand gelukkig maken is nog waardevoller.

Een cadeaubon voor manicure is eenvoudig en makkelijk. Je kunt het in onze nagelstudio WoW Beauty kopen. De cadeaubon is op elk gewenst moment te gebruiken, echter wel op afspraak. Met onze cadeaubon kunt u voor elke behandeling betalen. Deze is tot 12 maanden na aanschaf geldig.
De cadeaubon is niet voor geld in te ruilen.

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »