Manicure

Manicure

Manicure - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Onder de manicure wordt vaak simpelweg verstaan toepassing van een bepaalde kleur lak op de nagel. Zo'n cosmetische ingreep doen miljoenen vrouwen thuis. Specialisten zijn het echter niet eens met deze definitie.

Manicure kan als een procedure op verschillende manieren worden uitgevoerd, elk met zijn eigen specifieke kenmerken. De basis is de correctie van de nagelriem en de vormgeving van de nagelplaat (vingernagel zelf). Bovendien wordt, indien nodig, het oppervlak van de nagelplaat gepolijst.
Deze procedure maakt het soepeler en soepeler. Polijsten kan handmatig of met behulp van een speciaal apparaat worden uitgevoerd. En pas daarna past de master een coating toe.

Klassieke manicure

Klassieke manicure wordt ook randmanicure genoemd, omdat voor de uitvoering een manicureschaar en een pincet worden gebruikt om nagelriemen en bramen te verwijderen. Deze methode onderscheidt zich door het gebruik van dampende kommen voor handen. Het is de bedoeling dat je veel van de slechte huid van de nagelriem verwijderd. Deskundigen zijn echter van mening dat een klassieke manicure altijd netjes en zonder schade voor de gezondheid kan worden gedaan. Hiervoor moet de staps-gewijze technologie van het uitvoeren van alle stadia van de procedure strikt in acht worden genomen.

Europese manicure

De Europese manicure wordt als zuiniger beschouwd, omdat het behoudt wat de natuur heeft gecreëerd, dat wil zeggen, de huid rond de nagel. Handen na de Europese manicure zien er verzorgd uit, maar het is natuurlijk.
Europese manicure is een onbewerkte manicure, zonder het gebruik van metalen hulpmiddelen voor het snijden van de huid. Het belangrijkste verschil tussen de Europese manicure en andere soorten manicure is dat, in het geval van het Europese principe van nagelverzorging, de nagelriem niet wordt afgesneden, maar netjes wordt verschoven met een oranje stick.
In tegenstelling tot de klassieke manicure, wordt de huid van de nagelriem niet gedrenkt in een bad met water, maar verzacht door een speciale emulsie toe te passen die zuivel en fruitzuren bevat. Het verzacht de nagelriem en voorkomt verdere groei. Hiervan komt de tweede naam van de Europese manicure – droge manicure. Nadat de nagelriem is verzacht, wordt deze verwijderd en de onnodige verhoornde huid wordt afgeschraapt. De zijruggen van de nagel worden niet gesneden, maar gekapt. De waarheid is dat zij die van nature een dichte huid hebben, geduld moeten hebben. Maar dan zal de Europese manicure zich in al zijn glorie laten zien en het resultaat zal de eigenaar een gevoel van voldoening geven.

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »