Over WoW Beauty

Stop eens even!!

Stop eens even!!
Hoe lang let je al op jezelf? Werk is een verzameling van verplichtingen. We hebben niet genoeg tijd en we hebben altijd haast. Wat doet een vrouw voor haarzelf? Hoeveel tijd kan ze aan haarzelf spenderen? Kun je nu iets doen dat je plezier zou geven en echt een beetje rust van alles zou toestaan om je vrouw te voelen? Manicure is niet alleen nagelverzorging - het is een kostbare tijd die we aan onszelf geven..... en we verdienen het!
Dus twijfel niet langer en maak een afspraak voor jezelf en wij voorzien je nagels van de mooiste gellak, gelnagels of overlay gel, eventueel in combinatie met een manicure of nailart.

Be unique..

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »