Nailart

Nailart

Nailart - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Stickers

Speciale stickers van een zeer dunne film met een klevende laag, worden op de nagel aangebracht. Deze wordt vervolgens bedekt met beschermende gel. De stickers behouden ongeveer 2 weken hun oorspronkelijke uiterlijk. De stickers zijn er in vele soorten en maten. Stickers kunnen zowel op een deel van de nagel als op de gehele nagel. Het mooie van de stickers is de helderheid van de lijnen en de helderheid van de afbeelding.

Ontwerp met suiker

De gel wordt aangebracht op de lak en voordat deze wordt gedroogd in een lamp, besprenkeld met acrylpoeder of een speciaal poeder voor suiker manicure. Het residu wordt afgeveegd en bevestigd met gel. Suikerontwerp kan op de hele nagel en ook op een bepaald deel van de nagel. Het ontwerp van de suiker kan zowel wit als verschillende kleuren zijn en zelfs meerdere kleuren in één ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

Stempel

Op een bord met een patroon wordt een speciale verf aangebracht voor de stempels en daarna wordt de afbeelding gekopieerd naar de nagel. Het geheel wordt gedroogd in de lamp en afgedekt met een fixeermiddel.

Schildering

Het schilderen van nagels gebeurt met een penseel en gelverven. De schildering kan van een kleine punt tot een afbeelding op de nagel zijn. De complexiteit van het schilderen wordt bepaald door het aantal kleuren en subtiliteiten van lijnen. Nagelschilderen is een van de origineelste en meest complexe diensten, welke beroemd zijn om hun originaliteit en uniekheid.

3D Nailart

Op de gedroogde gellak wordt een speciale dichte gel aangebracht. Hiervan wordt een driedimensionale tekening gevormd. Het kan op de hele nagel of op een specifiek deel van de nagel. Een tekening kan één kleur hebben of verschillende kleuren gecombineerd. Nadat de vorming van het volumetrisch patroon is voltooid, wordt de gel gedroogd in een lamp en gefixeerd met een kleurloze gel.

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »