Paraffine therapie

Paraffine therapie

Paraffine therapie - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Paraffinetherapie is een van de meest effectieve procedures om de huid van de handen te verbeteren. Het voedt en verjongt de huid van de handen, verwijdert toxines en overtollig vocht en verzadigt de diepere lagen van de huid met heilzame stoffen. Bovendien heeft een langdurig effect, waardoor deze nog aantrekkelijker wordt.

Indicaties:
- droge huid
- ruwe huid
- kleine scheurtjes
- rimpels
- gewrichtspijn
- dunne nagels
- zwelling van de handen
- artrose en artritis

Wat houdt de paraffinetherapie in.

Eerst worden de handen schoongemaakt. Daarna wordt een speciale vochtinbrengende crème of olie aangebracht die zorgvuldig is geselecteerd op de individualiteit van de huis van de handen. Daarna dompelen we de handen enkele keren in het bad met warme paraffine. De paraffine verhardt onmiddellijk en houdt de warmte van de huid vast, waardoor de creme beter kan worden geabsorbeerd. De paraffine blijft ca. 10 minuten op de handen. Vervolgens worden de handen schoon gemaakt van de paraffine en kunt u genieten van het resultaat.
Al na de eerste procedure verlicht de paraffinetherapie de huid van handen van veel voorkomende verschijnselen zoals bijvoorbeeld een droge huid, kleine scheurtjes, roodheid of fijne rimpels.

Bij regelmatig gebruik van paraffinetherapie kunt u na 5-15 sessies ( afhankelijk van de individuele kenmerken van de huid ) vernemen dat:
- u zich ontdoet van uw droge huid
- het rimpels vermindert
- het de huid zacht maakt
- de nagels sterker zijn

Wanneer is paraffinetherapie niet voor u?:

hoge bloeddruk
spataderen,
diabetes,
hart- en vaatziekten
huidinfecties

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »