Teennagels gellak

Teennagels met gellak

Teennagels met gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

We zorgen goed voor onze handen, gebruiken handcrème, nemen een manicure, lakken onze nagels met gellak, nemen elke keer een nieuw ontwerp volgens de laatste mode en kiezen zorgvuldig de kleur die we willen. Maar naast onze handen zijn ook de voeten belangrijk. Immers, de tenen vereisen niet minder zorg dan de handen. Uit de praktijk blijkt dat gellak meestal ongeveer 1 maand op de teennagel wordt gehouden, wat de zorg enorm vergemakkelijkt, tijd bespaart en tegelijkertijd de schoonheid van de nagels benadrukt.

Pedicure mini

Pedicure omvat de behandeling van de huid rondom de nagel, verwijdering van de harde laag van de opperhuid bij de nagel en de huid rond de nagel, behandelen van de nagelriem, vormgeven van de nagels en het lakken van de nagel met gellak, en natuurlijk het ontwerp.

Kerst op z'n mooist - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Kerst op z'n mooist

De tijd vliegt al weer richting het einde van het jaar. Met kerst willen we er allemaal op ons mooist uitzien, en natuurlijk horen daar mooie nagels bij. Om er zeker van te zijn dat je een afspraak he... lees verder »

Garantie op gellak - Nagelstudio WoW Beauty Winschoten

Garantie op gellak

Garantie gellak. Fabrikanten van gellak geven aan dat gemiddeld genomen de gellak 10-14 dagen blijft zitten (er zijn uitzonderingen !!!) Onze nagelsalon geeft een garantie van 10 dagen. De garantie ... lees verder »